Tipuri de proteze auditive Phonak

Conectare confortabilă


Descoperă stilul care ți se potrivește

Aparatele auditive moderne asigură o gamă variată de funcții. Audiologul vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră. El va lua în considerare pierderea de auz, bugetul, stilul de viață și preferințele auditive individuale.

Do not delete or try edit this element


Produse personalizate

 

Aceste modele sunt realizate special pentru a se potrivi cu forma conductului auditiv pentru a avea un beneficiu maxim și cel mai bun confort. Acestea sunt disponibile pentru multe tonuri de piele, sunt discrete și foarte eficiente. Cele mai mici modele stau în conductul auditiv și sunt practic invizibile. Acestea sunt potrivite pentru cei cu pierdere ușoară a auzului până la cea severă.

 

Aparate auditive disponibile :

Virto  |  Tao 

Hearing aids

Receiver-In-Canal ( RIC ) – Receptor In Canal

 

Aceste modele sunt mai mici decat modelele standard BTE și sunt disponibile începând de la pierderea ușoară până la cea severă a auzului. Aparatul poate fi purtat confortabil în spatele urechii. Aceste aparate sunt disponibile în culori, stiluri și modele diferite.

Aparate auditive disponibile :

Audéo  |  Naída RIC  |  Sky RIC 

Behind-The-Ear ( BTE ) – In Spatele Urechii

BTE sunt disponibile pentru toate gradele de pierdere a auzului și după cum le spune și numele, pot fi purtate confortabil în spatele urechii. Acestea sunt disponibile în culori, stiluri și modele diferite. 

Aparate auditive disponibile :

Bolero  |  Baseo  |  Sky  |  Naída 


Solicitați ajutor profesional

Aparatele auditive moderne vă oferă o gamă largă și variată de funcții. Audiologul vă va ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră. El va lua în considerare pierderea de auz, bugetul și preferințele dumneavoastră auditive.