Stimularea performanței

Profitați la maximum de aparatele auditive și rămâneți conectat


Comunicare mai bună cu accesorii wireless

Accesoriile Wireless Phonak sunt suplimente utile pentru aparatele dumneavoastră auditive, care vă pot ajuta să auziți mai bine în situații dificile. Veți auzi mai bine în mediul zgomotos sau la distanță, în timpul conversațiilor telefonice, în clasă sau când priviți la televizor și la canalele multimedia. Puteți accesa ușor, de la distanță, setările aparatului auditiv cu o telecomandă Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT | ÎN CLASA      

Apeluri telefonice

FIX |MOBIL | BIROU

 

Bucurați-vă de claritatea convorbirilor la telefonul mobil. Accesoriile Phonak vă pot ajuta aducând vocea interlocutorului dumneavoastră direct în aparatele auditive.


Phonak DECT phone

Telefonul Phonak DECT

Acest telefon fără fir, arată ca un telefon obișnuit dar este, de fapt, mult mai puternic, transmite sunetele simultan ambelor urechi, reduce zgomotul și contribuie la o înțelegere maximă a conversației.

 

Telefonul include un mod de potențare a amplificării pentru acele momente în care utilizatorul nu poartă aparatele auditive. Datorită funcției wireless, utilizatorul poate folosi telefonul în mod regulat. Ceilalți membrii ai familiei, pot folosi acest telefon făra fir, la fel ca și un telefon obișnuit. 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak EasyCall

Phonak EasyCall II

Phonak  EasyCall conectează aparatul auditiv Wireless la telefonul mobil. Acest dispozitiv este atașat și conectat permanent la telefon, transmițând conversația direct către cele două aparate auditive, făcând de neegalat calitatea sunetului și înțelegerea vorbirii pe parcursul conversației. 

 

Grație acestei soluții de direct-streaming, vă puteți păstra telefonul mobil favorit dar și aparatul auditiv Wireless Phonak.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT | ÎN CLASA    

Televizor-Multimedia și Telecomenzi

TELECOMANDA 

 

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate transmis în mod direct de la sursele dumneavoastră audio preferate, către toate aparatele auditive.


Phonak TVLink 

Phonak TVLink este interfața pentru TV și pentru alte surse audio cu transmitere digitală.

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

TVLink este utilizat împreună cu Phonak ComPilot sau ComPilot Air, transformând orice aparat auditiv Phonak Wireless într-un set de căști cu o autonomie de pâna la 30m (100ft). Acesta oferă calitate sunetului stereo și transmisie cu latență redusă.

 Phonak ComPilot

Phonak ComPilot 

Acest flux de accesorii permite utilizatorului să se bucure de apeluri pe telefonul mobil și de o calitate stereo de inaltă claritate pentru sunet multimedia și audio, direct prin aparatul auditiv.

 

Mulțumită funcției Bluetooth, ComPilot poate fi cu ușurință conectat la o gamă largă de telefoane mobile, smart-phone-uri, calculatoare, tablete, music playere și multe altele. ComPilot poate fi, deasemenea, utilizat ca o telecomandă, pentru a schimba programul și volumul aparatului auditiv, oferind VoiceAlerts pentru o interacțiune mai ușoară.

 

file_downloadDescarcați ghidul de utilizarePhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air 

Mic și elegant, Phonak ComPilot Air,este axat pe tehnologia Bluetooth, pentru a conecta aparatele auditive Wireless, Phonak Venture, la telefoanele mobile sau alte surse de muzică prin Bluetooth.

 

 

Acest dispozitiv poate fi, de asemenea, utilizat împreună cu Phonak TVLink sau Phonak RemoteMic.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak PilotOne

Phonak PilotOne 

Este cel mai simplu și mai discret mod pentru a controla aparatele dumneavoastră auditive Phonak.

 

Telecomanda Phonak PilotOne a fost proiectată pentru un impact maxim, ușurință la utilizare și discreție. Creată cu o simplitate inteligentă și cu un design ergonomic, va fi foarte ușor de folosit.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE  |  TV – MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT  | ÎN CLASA

În zgomot

SAU LA DISTANȚĂ

 

Mereu te simți ca și cum ai sta în primul rând și urmărești conversația indiferent cât de mult zgomot este în jur. 


Roger Pen

Roger Pen este un microfon Wireless de ultimă oră, care permite persoanelor cu pierdere de auz să audă și să înțeleagă conversații în mediu zgomotos sau la distantă.

Roger Pen

Construit pe baza tehnologiei “game-changing Roger”, această soluție complet automatizată, a dovedit performanțe mai bune decat oricare alt microfon Wireless din industrie. Poate fi folosit ca un microfon independent, alături de alt Roger Pen sau de Roger Clip-On Mic. Acesta dispune, deasemenea, de Bluetooth pentru apelarea telefonului mobil și poate fi folosit pentru a asculta televizorul sau alte programe multimedia.

 Roger EasyPen

Roger EasyPen

Roger EasyPen este un produs incitant pentru persoanele care doresc simplitate Roger de ultimă performanță neavând nevoie de funcția Bluetooth sau de controlarea manuală a unui microfon.

 

 

Acesta dispune de Roger Premium,care se axează pe conversațiile în zgomot și la distanță,fiind o soluție inteligentă pentru a depăși situațiile dificile de ascultare.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger RemoteMic

Roger RemoteMic

Roger RemoteMic este un microfon Wireless pentru conversații unu-la-unu, la distanță. Acesta se poate prinde pe hainele vorbitorului.

 

Împreună cu Phonak ComPilot Air sau Phonak ComPilot, acesta transmite vocea vorbitorului direct la ambele aparate auditive, pe o distanță de până la 20m (66ft)

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-On Mic este un microfon fără fir, ușor de utilizat, care permite persoanelor cu probleme de pierdere a auzului, să se bucure de o comunicare eficientă unu-la-unu, în medii zgomotoase sau la distanță.

 

Acest accesoriu discret pentru haină, se poartă de către partenerul purtătorului de aparat auditiv. Este complet automatizat și oferă performanțe de vorbire în zgomot și în game-changing Roger. Dispozitivul poate fi folosit ca un microfon independent sau alături de Roger Clip-On Mic sau Roger Pen. De asemenea poate fi folosit pentru vizionare TV sau programe multimedia.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Roger Clip-on Mic

Roger Table Mic

Te concentrezi mai mult asupra muncii decât asupra auzului

 

Întâlnirile sau ședințele pot fi un mediu de ascultare provocator. Punând Roger Table Mic pe un birou, la o întâlnire, acesta va transmite discursul clar,direct la aparatul dumneavoastră auditiv, permițându-vă să participați în totalitate la conversație. Roger Table Mic este dispozitivul perfect pentru o locație mică. Pentru locații mai mari,este necesar să conectați mai multe Roger Table Mic astfel încât fiecare participant să primească semnal clar. Având o capacitate a bateriei de mai mult de 20 de ore, nu va fi nevoie să vă faceți griji cu privire la timpul de funcționare. 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  | ÎN ZGOMOT  |  În Clasă        

În Clasă 

O educație reală și semnificativă, are loc cu adevărat atunci când și copiii sunt implicați.Insă un astfel de angajament este posibil numai atunci când elevii pot auzi și înțelege clar profesorul.


Design-integrated Roger Receivers

Receptoare Roger

Cu un design integrat, receptoarele click-on pentru aparatele auditive Phonak, sunt dotate cu aceeași estetică atragătoare și linii netede.

 

Sunt rezistente la apă atunci când sunt cuplate cu anumite aparate auditive și dispun de opțiuni inviolabile. Utilizate alături de un microfon fără fir Roger, ca și Roger Pen, receptoarele Roger Phonak oferă sunetului performanțe și caracteristici de top în industrie.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

RECEPTORUL UNIVERSAL ÎN MINIATURĂ

 

Receptorul universal în miniatură Roger, este compatibil cu aproape orice tip de aparat auditiv și de implant cohlear existent pe piață.

 

Pur și simplu conectați Roger X cu un microfon Wireless Roger, pentru a aduce performanță conversațiilor în mediu zgomotos persoanelor cu probleme auditive moderat-severe până la profunde.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger Focus

Roger Focus

Pentru că fiecare copil merită șansa de a se concentra. Sistemele Wireless, așa cum s-a dovedit, ajută copiii cu pierderea auzului unilaterală, cu tulburări de procesare auditivă și cu tulburări din spectrul autismului.

 

Este ideal și pentru copiii cu auz normal care se luptă să ințeleagă conversațiile în mediul zgomotos.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger MyLink

Roger MyLink

RECEPTOR UNIVERSAL CU INDUCȚIE ELECTROMAGNETICĂ, PURTAT LA NIVELUL GÂTULUI

 

Roger MyLink este un receptor Roger ușor de utilizat și la prețuri accesibile care poate fi utilizat cu orice proteză auditivă cu bobină telefonică (de la Phonak sau orice alt producător ).

 

Roger MyLink este compatibil cu cele mai multe microfoane fără fir Roger.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Roger AudioHub vă permite să ascultați cu ușurință cu una sau două surse audio, prin intermediul unui difuzor Roger Dynamic SoundField DigiMaster, care îi poate transmite sunetul oricărui receptor Roger și Phonak FM, situat în cameră sau chiar pentru amandouă simultan.

 

Conceput pentru a lucra alaturi de Roger Inspirio ca transmițător secundar al rețelei Phonak MultiTalker, Roger AudioHub se poate conecta cu o mufă audio de ieșire la orice dispozitive multimedia cum ar fi: televizoare, table interactive, radiouri, calculatoare și MP3 playere. Acesta poate fi de asemenea utilizat cu un calculator, atunci când se dorește înregistrarea audio a unei lecții.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareRoger WallPilot

Roger WallPilot

Acest dispozitiv montat pe perete, poziționat lângă ușă, conectează automat receptoarele Roger ale elevilor, la rețeaua Roger existentă în clasă, din momentul în care aceștia pășesc pragul camerei.

 

Profesorii își pot conecta deasemenea microfoanele lor, punându-le pe acestea în funcțiune în apropierea dispozitivului Roger WallPilot.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareDynamic SoundField

Conectați, porniți și învățați!

Dynamic SoundField

Phonak Dynamic SoundField, anunță o nouă eră a amplificarii în clasă, rezolvând problemele actuale ale câmpului auditiv, oferind performanța unui lider în industria de sunet, setări complet automatizate și integrarea fără grijă cu sisteme FM Phonak, pentru copiii hipoacuzici.

 

BENEFICII DOVEDITE ALE CÂMPULUI AUDITIV

 

•Îmbunătățirea abilităților de ascultare și învățare ale studenților

• Reducerea repetărilor celor ce susțin un discurs

• Îmbunătățirea și consolidarea clasei din punct de vedere managerial

• Mai puțini profesori răgușiți.

 

 


Do not delete or try edit this element

Pentru asistență și îndrumări, vizitați un audiolog din apropierea dumneavoastră. Acesta vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră.Do not delete or try edit this element