Stimularea performanței

Profitați la maximum de aparatele auditive și rămâneți conectat


Comunicare mai bună cu accesorii wireless

Accesoriile Wireless Phonak sunt suplimente utile pentru aparatele dumneavoastră auditive, care vă pot ajuta să auziți mai bine în situații dificile. Veți auzi mai bine în mediul zgomotos sau la distanță, în timpul conversațiilor telefonice,

în clasă sau când priviți la televizor și la canalele multimedia. Puteți accesa ușor, de la distanță, setările

aparatului auditiv cu o telecomandă Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT | ÎN CLASA      

Apeluri telefonice

FIX |MOBIL | BIROU

 

Bucurați-vă de claritatea convorbirilor la telefonul mobil. Accesoriile Phonak vă pot ajuta aducând vocea interlocutorului dumneavoastră direct în aparatele auditive.
Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT | ÎN CLASA    

Televizor-Multimedia și Telecomenzi

TELECOMANDA 

 

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate transmis în mod direct de la sursele dumneavoastră audio preferate, către toate aparatele auditive.


TV Connector

Un dispozitiv ușor de utilizat pentru redare TV și media

Phonak TV Connector

TV Connector oferă o soluție “plug and play” care transformă aparatele auditive Phonak Marvel în căști TV fără fir. Acum vă puteți bucura de programul preferat de televiziune, filme și muzică fără

a fi nevoiți să purtați niciun receptor extern atașat.

 

Phonak TVLink II

 

Phonak TVLink II

 

Phonak TVLink este interfața pentru TV și pentru alte surse audio cu transmitere digitală.

 

TVLink este utilizat împreună cu Phonak ComPilot sau ComPilot Air, transformând orice aparat auditiv Phonak Wireless într-un set de căști cu o autonomie de pâna la 30m (100ft). Acesta oferă calitate sunetului stereo și transmisie cu latență redusă.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak ComPilot II

Phonak ComPilot II 

Acest flux de accesorii permite utilizatorului să se bucure de apeluri pe telefonul mobil și de o calitate stereo de inaltă claritate pentru sunet multimedia și audio, direct prin aparatul auditiv.

 

Mulțumită funcției Bluetooth, ComPilot poate fi cu ușurință conectat la o gamă largă de telefoane mobile, smart-phone-uri, calculatoare, tablete, music playere și multe altele. ComPilot poate fi, deasemenea, utilizat ca o telecomandă, pentru a schimba programul și volumul aparatului auditiv, oferind VoiceAlerts pentru o interacțiune mai ușoară.

 

file_downloadDescarcați ghidul de utilizarePhonak RemoteControl

 

Phonak RemoteControl

 

Este cel mai simplu și mai discret mod pentru a controla aparatele dumneavoastră auditive Phonak Marvel. Dispune de trei butoane mari pentru schimbarea programului și volumului.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Phonak PilotOne II

Phonak PilotOne II

Este cel mai simplu și mai discret mod pentru a controla aparatele dumneavoastră auditive Phonak.

 

Telecomanda Phonak PilotOne II a fost proiectată pentru un impact maxim, ușurință la utilizare și discreție. Creată cu o simplitate inteligentă și cu un design ergonomic, va fi foarte ușor de folosit.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE  |  TV – MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT  | ÎN CLASA

În zgomot

SAU LA DISTANȚĂ

 

Mereu te simți ca și cum ai sta în primul rând și urmărești conversația indiferent cât de mult zgomot este în jur. 


Roger Select

 

Când te simți în centrul unei conversații

Phonak Roger Select

Roger Select este un microfon ideal pentru situațiile în care este prezent zgomotul de fundal. Îl puteți așeza pe mijlocul mesei,

de exemplu într-un restaurant sau poate fi purtat de o singură persoană, pentru a auzi un vorbitor aflat la o distanță mai mare. Selectează discret și automat persoana care vorbește și trece perfect de la un vorbitor la altul. Când au loc mai multe

conversații, ascultătorul poate selecta manual pe cine să asculte. Roger Select iN este cea mai recentă versiune

a Roger Select și are capacitatea de a instala receptoarele Roger direct pe aparatele auditive

Marvel - nu este necesar să atașați un receptor extern.

 

Phonak Roger Table Mic II

 

Roger Table Mic II

Te concentrezi mai mult asupra muncii decât asupra auzului

 

Roger Table Mic II este un microfon dedicat persoanelor care participă des la întâlniri de afaceri sau reuniuni. Selectează persoana care vorbește și comută automat între participanții la întâlnire. Roger Table Mic este dispozitivul perfect pentru o locație mică. Pentru locații mai mari, este necesar să conectați mai multe Roger Table Mic II pentru a crea o rețea. De asemenea, poate transmite sunetele multimedia. Roger Table Mic II iN este cea mai recentă versiune a dispozitivului Roger Table Mic II și are capacitatea de a instala receptoarele Roger direct pe aparatele auditive Marvel - nu este necesar să atașați un receptor extern.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

Phonak Roger Pen

 

 

 

Roger Pen

 

Roger Pen este un microfon Wireless de ultimă oră, care permite persoanelor cu pierdere de auz să audă și să înțeleagă conversații în mediu zgomotos sau la distantă.

 

Construit pe baza tehnologiei “game-changing Roger”, această soluție complet automatizată, a dovedit performanțe mai bune decat oricare alt microfon Wireless din industrie. Poate fi folosit ca un microfon independent, alături de alt Roger Pen sau de Roger Clip-On Mic. Acesta dispune, deasemenea, de Bluetooth pentru apelarea telefonului mobil și poate fi folosit pentru a asculta televizorul sau alte programe multimedia.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 


Phonak PartnerMic

Phonak PartnerMic ™

Phonak PartnerMic ™ este un microfon discret și ușor de utilizat, potrivit pentru conversații unu-la-unu în medii zgomotoase. Îl puteți atașa la cămașa, bluza sau jacheta partenerului dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la poziționare. Datorită tehnologiei Phonak AirStream™, conversația este transmisă direct în aparatele auditive Marvel fără un dispozitiv suplimentar.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Phonak Roger RemoteMic

Phonak RemoteMic

Roger RemoteMic este un microfon Wireless pentru conversații unu-la-unu, la distanță. Acesta se poate prinde pe hainele vorbitorului.

 

Împreună cu Phonak ComPilot Air sau Phonak ComPilot, acesta transmite vocea vorbitorului direct la ambele aparate auditive, pe o distanță de până la 20m (66ft)

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-On Mic este un microfon fără fir, ușor de utilizat, care permite persoanelor cu probleme de pierdere a auzului, să se bucure de o comunicare eficientă unu-la-unu, în medii zgomotoase sau la distanță.

 

Acest accesoriu discret pentru haină, se poartă de către partenerul purtătorului de aparat auditiv. Este complet automatizat și oferă performanțe de vorbire în zgomot și în game-changing Roger. Dispozitivul poate fi folosit ca un microfon independent sau alături de Roger Clip-On Mic sau Roger Pen. De asemenea poate fi folosit pentru vizionare TV sau programe multimedia.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  | ÎN ZGOMOT  |  În Clasă        

În Clasă 

O educație reală și semnificativă, are loc cu adevărat atunci când și copiii sunt implicați.Insă un astfel de angajament este posibil numai atunci când elevii pot auzi și înțelege clar profesorul.
Roger Touchscreen Mic

 

Acest microfon wireless pentru professor este component de bază a oricărui sistem Roger

pentru educație. Dispune de două opțiuni de microfon portabile,

meniuri simplificate și taste soft customizabile.

Phonak Roger Touchscreen Mic
Phonak Roger Pass-around

Roger Pass-around

Microfonul Roger Pass-around este conceput pentru a spori discuțiile din clasă, astfel încât nu numai profesorii, dar toți elevii să fie auziți clar. Cu un design atractiv și o dimensiune optimă pentru copii și adolescenți pentru a ține și controla complet. O lumină verde indică momentul utilizării.

Phonak Roger Multimedia Hub

Roger Multimedia Hub

Acest transmițător versatil utilizat într-o rețea Roger dispune de mix audio care permite auzirea vocii unui profesor simultan cu un semnal audio. Folosit ca dispozitiv de sine stătător, acesta poate fi conectat la un audiobook sau tabletă pentru ascultare individuală.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

Statie de incarcare Roger Phonak

 

Stație de încărcare Roger

 

Acest accesoriu mic și ușor permite încărcarea simultană de până la 4 dispozitive.

Design-integrated Roger Receivers

Receptoare Roger

Cu un design integrat, receptoarele click-on pentru aparatele auditive Phonak, sunt dotate cu aceeași estetică atragătoare și linii netede.

 

Sunt rezistente la apă atunci când sunt cuplate cu anumite aparate auditive și dispun de opțiuni inviolabile. Utilizate alături de un microfon fără fir Roger, ca și Roger Pen, receptoarele Roger Phonak oferă sunetului performanțe și caracteristici de top în industrie.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Roger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

RECEPTORUL UNIVERSAL ÎN MINIATURĂ

 

Receptorul universal în miniatură Roger, este compatibil cu aproape orice tip de aparat auditiv și de implant cohlear existent pe piață.

 

Pur și simplu conectați Roger X cu un microfon Wireless Roger, pentru a aduce performanță conversațiilor în mediu zgomotos persoanelor cu probleme auditive moderat-severe până la profunde.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Roger Focus

Roger Focus

Pentru că fiecare copil merită șansa de a se concentra. Sistemele Wireless, așa cum s-a dovedit, ajută copiii cu pierderea auzului unilaterală, cu tulburări de procesare auditivă și cu tulburări din spectrul autismului.

 

Este ideal și pentru copiii cu auz normal care se luptă să ințeleagă conversațiile în mediul zgomotos.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Roger MyLink

Roger MyLink

RECEPTOR UNIVERSAL CU INDUCȚIE ELECTROMAGNETICĂ, PURTAT LA NIVELUL GÂTULUI

 

Roger MyLink este un receptor Roger ușor de utilizat și la prețuri accesibile care poate fi utilizat cu orice proteză auditivă cu bobină telefonică (de la Phonak sau orice alt producător ).

 

Roger MyLink este compatibil cu cele mai multe microfoane fără fir Roger.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak Roger WallPilot

Roger WallPilot

Acest dispozitiv montat pe perete, poziționat lângă ușă, conectează automat receptoarele Roger ale elevilor, la rețeaua Roger existentă în clasă, din momentul în care aceștia pășesc pragul camerei.

 

Profesorii își pot conecta deasemenea microfoanele lor, punându-le pe acestea în funcțiune în apropierea dispozitivului Roger WallPilot.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


 

Dynamic SoundField

 

Conectați, porniți și învățați!

 

Phonak Dynamic SoundField, anunță o nouă eră a amplificarii în clasă, rezolvând problemele actuale ale câmpului auditiv, oferind performanța unui lider în industria de sunet, setări complet automatizate și integrarea fără grijă cu sisteme FM Phonak, pentru copiii hipoacuzici.

 

BENEFICII DOVEDITE ALE CÂMPULUI AUDITIV

 

•Îmbunătățirea abilităților de ascultare și învățare ale studenților

• Reducerea repetărilor celor ce susțin un discurs

• Îmbunătățirea și consolidarea clasei din punct de vedere managerial

• Mai puțini profesori răgușiți.

 

 

 

 

 

 


Do not delete or try edit this element

Pentru asistență și îndrumări, consultați un specialist din apropierea dumneavoastră. Acesta vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră.Do not delete or try edit this element