Stimularea performanței

Profitați la maximum de aparatele auditive și rămâneți conectat


Comunicare mai bună cu accesorii wireless

Accesoriile Wireless Phonak sunt suplimente utile pentru aparatele dumneavoastră auditive, care vă pot ajuta să auziți mai bine în situații dificile. Veți auzi mai bine în mediul zgomotos sau la distanță, în timpul conversațiilor telefonice,

în clasă sau când priviți la televizor și la canalele multimedia. Puteți accesa ușor, de la distanță, setările

aparatului auditiv cu o telecomandă Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

TV - MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT | ÎN CLASA      

TV - Multimedia

SI TELECOMENZI 

 

Bucurați-vă de sunete de înaltă calitate transmise direct de la sursele dvs. audio preferate direct în aparatele dvs. auditive.
Do not delete or try edit this element


TV Connector

Un dispozitiv ușor de utilizat pentru redare TV și media

Phonak TV Connector

TV Connector oferă o soluție “plug and play” care transformă aparatele auditive Phonak Marvel în căști TV fără fir. Acum vă puteți bucura de programul preferat de televiziune, filme și muzică fără

a fi nevoiți să purtați niciun receptor extern atașat.

 

Phonak TVLink II

 

Phonak TVLink II

 

Phonak TVLink este interfața pentru TV și pentru alte surse audio cu transmitere digitală.

 

TVLink este utilizat împreună cu Phonak ComPilot sau ComPilot Air, transformând orice aparat auditiv Phonak Wireless într-un set de căști cu o autonomie de pâna la 30m (100ft). Acesta oferă calitate sunetului stereo și transmisie cu latență redusă.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak ComPilot II

Phonak ComPilot II 

Acest flux de accesorii permite utilizatorului să se bucure de apeluri pe telefonul mobil și de o calitate stereo de inaltă claritate pentru sunet multimedia și audio, direct prin aparatul auditiv.

 

Mulțumită funcției Bluetooth, ComPilot poate fi cu ușurință conectat la o gamă largă de telefoane mobile, smart-phone-uri, calculatoare, tablete, music playere și multe altele. ComPilot poate fi, deasemenea, utilizat ca o telecomandă, pentru a schimba programul și volumul aparatului auditiv, oferind VoiceAlerts pentru o interacțiune mai ușoară.

 

file_downloadDescarcați ghidul de utilizarePhonak RemoteControl

 

Phonak RemoteControl

 

Este cel mai simplu și mai discret mod pentru a controla aparatele dumneavoastră auditive Phonak Marvel. Dispune de trei butoane mari pentru schimbarea programului și volumului.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Phonak PilotOne II

Phonak PilotOne II

Este cel mai simplu și mai discret mod pentru a controla aparatele dumneavoastră auditive Phonak.

 

Telecomanda Phonak PilotOne II a fost proiectată pentru un impact maxim, ușurință la utilizare și discreție. Creată cu o simplitate inteligentă și cu un design ergonomic, va fi foarte ușor de folosit.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

TV – MULTIMEDIA  |  ÎN ZGOMOT  | ÎN CLASA

În zgomot

SAU LA DISTANȚĂ

 

Mereu te simți ca și cum ai sta în primul rând și urmărești conversația indiferent cât de mult zgomot este în jur. 


Roger On

 

Experimentați performanța auditivă

Phonak Roger Select

Roger On este un microfon dedicat pentru toate conversațiile care au loc în zgomot de fond și la distanță. 

- Roger On vă oferă flexibilitatea de a vă concentra asupra conversațiilor care contează cu adevărat la serviciu, la cursuri sau cu prietenii.

- Comută automat între diferite moduri de microfon în funcție de utilizarea pe o masă, prins pe haine sau ținut în mână.

- Roger On cu tehnologia MultiBeam 2.0 are capacitatea de a distinge direcția vorbirii primite și selectează automat persoana care vorbește pentru a vă sprijini în conversații.

- Modul de indicare 2.0 utilizează trei microfoane la rând, permițându-vă să vă concentrați asupra unei singure persoane care vorbește sau într-o conversație de grup, atunci când există zgomot de fond.

Phonak Roger Table Mic II

Roger NeckLoop

Experimentați performanța auditivă

 

Roger NeckLoop este un receptor universal compatibil cu orice aparat auditiv sau implant cohlear cu bobină Telecoil.

- Performanța auditivă îmbunătățită oferă acces la tehnologia Roger pentru o mai bună* înțelegere a vorbirii în zgomot și la distanță¹.

- Roger NeckLoop poate fi utilizat împreună cu microfoanele Roger și este compatibil cu aparatele auditive sau implanturile cu bobină T.

- Pur și simplu porniți Roger NeckLoop și folosiți afișajul și indicatorul nivelului bateriei pentru a vedea cu ușurință starea receptorului.

- Complet încărcat, acesta poate fi utilizat timp de 10 ore. 

* În comparație cu utilizarea aparatelor auditive singure.

1.Thibodeau, L. (2014). Compararea recunoașterii vorbirii cu tehnologia digitală adaptivă și cu tehnologia wireless FM de către ascultătorii care utilizează aparate auditive. American Journal of Audiology, 23(2), 201-210. 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Phonak Roger Pen

 

Roger Select

 

Când te simți în centrul unei conversații

 

Roger Select este un microfon ideal pentru situațiile în care este prezent zgomotul de fundal. Îl puteți așeza pe mijlocul mesei,

de exemplu într-un restaurant sau poate fi purtat de o singură persoană, pentru a auzi un vorbitor aflat la o distanță mai mare. Selectează discret și automat persoana care vorbește și trece perfect de la un vorbitor la altul. Când au loc mai multe

conversații, ascultătorul poate selecta manual pe cine să asculte. Roger Select iN este cea mai recentă versiune a Roger Select și are capacitatea de a instala receptoarele Roger direct pe aparatele auditive Marvel - nu este necesar să atașați un receptor extern.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

Phonak Roger Table Mic II

Roger Table Mic II

Te concentrezi mai mult asupra muncii decât asupra auzului

 

Roger Table Mic II este un microfon dedicat persoanelor care participă des la întâlniri de afaceri sau reuniuni. Selectează persoana care vorbește și comută automat între participanții la întâlnire. Roger Table Mic este dispozitivul perfect pentru o locație mică. Pentru locații mai mari, este necesar să conectați mai multe Roger Table Mic II pentru a crea o rețea. De asemenea, poate transmite sunetele multimedia. Roger Table Mic II iN este cea mai recentă versiune a dispozitivului Roger Table Mic II și are capacitatea de a instala receptoarele Roger direct pe aparatele auditive Marvel - nu este necesar să atașați un receptor extern.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak PartnerMic

Phonak PartnerMic ™

Phonak PartnerMic ™ este un microfon discret și ușor de utilizat, potrivit pentru conversații unu-la-unu în medii zgomotoase. Îl puteți atașa la cămașa, bluza sau jacheta partenerului dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la poziționare. Datorită tehnologiei Phonak AirStream™, conversația este transmisă direct în aparatele auditive Marvel fără un dispozitiv suplimentar.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-On Mic este un microfon fără fir, ușor de utilizat, care permite persoanelor cu probleme de pierdere a auzului, să se bucure de o comunicare eficientă unu-la-unu, în medii zgomotoase sau la distanță.

 

Acest accesoriu discret pentru haină, se poartă de către partenerul purtătorului de aparat auditiv. Este complet automatizat și oferă performanțe de vorbire în zgomot și în game-changing Roger. Dispozitivul poate fi folosit ca un microfon independent sau alături de Roger Clip-On Mic sau Roger Pen. De asemenea poate fi folosit pentru vizionare TV sau programe multimedia.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

APELURI TELEFONICE   |  TV - MULTIMEDIA  | ÎN ZGOMOT  |  În Clasă        

În Clasă 

O educație reală și semnificativă, are loc cu adevărat atunci când și copiii sunt implicați.Insă un astfel de angajament este posibil numai atunci când elevii pot auzi și înțelege clar profesorul.
Roger Touchscreen Mic

 

Acest microfon wireless pentru professor este component de bază a oricărui sistem Roger

pentru educație. Dispune de două opțiuni de microfon portabile,

meniuri simplificate și taste soft customizabile.

Phonak Roger Touchscreen Mic

Roger Touchscreen mic este un microfon simplu și intuitiv, care permite atât profesorilor, cât și elevilor să participe activ și cu ușurință în sala de clasă.  Roger Touchscreen Mic comută automat de la un vorbitor individual la un mod de interacțiune cu un grup mic, în funcție de poziționarea sa. Acesta poate fi purtat la gât sau plasat pe o masă pentru a capta vorbirea unui grup de elevi. Este alegerea compatibilă cu aproape orice aparat auditiv, implant cohlear și sistem de amplificare a câmpului sonor. Roger oferă cea mai bună performanță de vorbire în zgomot din industrie, cu îmbunătățiri dovedite de până la 54% față de alte sisteme FM și digitale și 35% față de tehnologia Dynamic FM.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

Phonak Roger Pass-around

Roger Pass-around

Microfonul Roger Pass-around este conceput pentru a spori discuțiile din clasă, astfel încât nu numai profesorii, dar toți elevii să fie auziți clar. Cu un design atractiv și o dimensiune optimă pentru copii și adolescenți pentru a ține și controla complet. O lumină verde indică momentul utilizării.

Phonak Roger Multimedia Hub

Roger Multimedia Hub

Acest transmițător versatil utilizat într-o rețea Roger dispune de mix audio care permite auzirea vocii unui profesor simultan cu un semnal audio. Folosit ca dispozitiv de sine stătător, acesta poate fi conectat la un audiobook sau tabletă pentru ascultare individuală.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

Statie de incarcare Roger Phonak

 

Stație de încărcare Roger

 

Acest accesoriu mic și ușor permite încărcarea simultană de până la 4 dispozitive.

Design-integrated Roger Receivers

Receptoare Roger

Cu un design integrat, receptoarele click-on pentru aparatele auditive Phonak, sunt dotate cu aceeași estetică atragătoare și linii netede.

 

Sunt rezistente la apă atunci când sunt cuplate cu anumite aparate auditive și dispun de opțiuni inviolabile. Utilizate alături de un microfon fără fir Roger, ca și Roger Pen, receptoarele Roger Phonak oferă sunetului performanțe și caracteristici de top în industrie.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Roger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

RECEPTORUL UNIVERSAL ÎN MINIATURĂ

 

Receptorul universal în miniatură Roger, este compatibil cu aproape orice tip de aparat auditiv și de implant cohlear existent pe piață.

 

Pur și simplu conectați Roger X cu un microfon Wireless Roger, pentru a aduce performanță conversațiilor în mediu zgomotos persoanelor cu probleme auditive moderat-severe până la profunde.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Roger Focus

Roger Focus II

Ajută copilul să se concentreze prin transmiterea vocii profesorului direct la urechea copilului.

 

Acest receptor ușor oferă acces la vocea profesorului, astfel încât copilul dumneavoastră să se poată concentra. Cercetările arată o îmbunătățire a înțelegerii vorbirii cu o medie de 53%1. Este rezistent la apă și praf, iar volumul poate fi ajustat cu ușurință de către copilul dumneavoastră. Este disponibil în două modele: reîncărcabil și în versiunea cu baterie Zinc Air

 

1 Rance, G., Saunders, K., Carew, P., Johansson, M., Tan, J. (2014). Utilizarea dispozitivelor de ascultare pentru a ameliora deficitul auditiv la copiii cu autism. The Journal of Pediatrics, 352 - 357.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare
Phonak Roger WallPilot

Roger WallPilot

Acest dispozitiv montat pe perete, poziționat lângă ușă, conectează automat receptoarele Roger ale elevilor, la rețeaua Roger existentă în clasă, din momentul în care aceștia pășesc pragul camerei.

 

Profesorii își pot conecta deasemenea microfoanele lor, punându-le pe acestea în funcțiune în apropierea dispozitivului Roger WallPilot.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


 

RogerTM SoundField

 

Conectați, porniți și învățați!

 

Sistemul Roger SoundField oferă sunet de calitate și simplitate prin sistemul plug-and-play pentru a amplifica sunetul de la profesor, elevi și alte surse media pentru întreaga clasă, inclusiv pentru cei cu și fără asistență auditivă.

 

Tipuri de produse Roger™ SoundField

Poziționat în sala de clasă, difuzorul Roger DigiMaster are mai multe difuzoare în interiorul turnului. Prin utilizarea dispersiei cilindrice a sunetului, vocea profesorului este distribuită aproape în mod egal prin sală. La fel ca toate celelalte dispozitive Roger, sistemul este adaptabil, ajutând vocea profesorului să rămână deasupra zgomotului. 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

 


Do not delete or try edit this element

Pentru asistență și îndrumări, consultați un specialist din apropierea dumneavoastră. Acesta vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră.Do not delete or try edit this element