Trăiți viața la maxim

Bucurați-vă de mai multe momente magice ale vieții


Aparatele auditive Phonak – forme, culori și stiluri flexibile.

Phonak are aparatul auditiv potrivit pentru tine - indiferent de tipul de pierdere a auzului, stilul de viață, preferințe personale, vârstă sau buget. Ne-am decis să dezvoltăm soluții auditive remarcabile pentru toată lumea. Mai jos puteți găsi detalii desprea aceste produse sau puteți întreba un specialist în diagnosticare și protezare auditivă.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Naida V 

Acces la cât mai multe din conversațiile vieții

Phonak Naida V hearing aid

Phonak Naida V asigură putere sporită și performanță persoanelor cu pierdere severă până la profundă a auzului. Acest aparat crește inteligibilitatea sunetelor înalte. Imaginați-vă o experiență de ascultare cu totul nouă, în timp ce purtați un aparat auditiv mic.

 Phonak Vitro V

Phonak Virto V

Audiție bună. Vizibilitate redusă.

 

Cu un design unic care se potrivește perfect în conductul auditiv, nu există aparat auditiv mai mic, capabil de această performanță.

  • Sunt create individual pentru a se potrivi perfect conductului auditiv
  • Combină performanța cu discreția
  • Oferă confort la purtare și calitate de ultimă generație a sunetului

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak Bolero V

Phonak Bolero V

Cel mai fin în performanță și fiabilitate

 

Phonak Bolero V reprezintă ultima noastră tehnologie de înaltă performanță, fiind proiectate pentru a vă oferi o experiență de ascultare fără cusur. Toate acestea vă sunt oferite într-un design robust și atractiv din punct de vedere estetic.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak CROS II

Phonak CROS II

Soluția inteligentă pentru pierderea auzului într-o singură parte

 

Cunoașteți situația: vă aflați într-o cameră zgomotoasă și nu vă puteți auzi partenerul sau colegul, deoarece acesta nu este poziționat în partea urechii bune, sau vorbiți la telefon și nu sunteți conștient de mediul în care vă aflați. Dacă acest lucru vă sună familiar, atunci Phonak CROS II este soluția inteligentă pentru dumneavoastră.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizarePhonak PilotOne

Phonak Audéo V

Acuratețe inegalabilă, precizie infinită

 

Inteligentul aparat auditiv Audeo V este creat cu ajutorul sistemului nostru de operare de ultimă oră: AutoSense OS. Acesta vine într-un model numit Receiver-In-Canal (RIC). Dispozitivul marchează următoarea generație de aparate auditive proiectate pentru experiențe fără cusur și fără efort chiar și în cele mai dificile medii de ascultare.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Do not delete or try edit this element


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Pentru bugete de bază

 

 

Phonak Baseo Q oferă echilibru perfect între performanță și accesibilitate. Este disponibil în trei modele care se pot purta în spatele urechii și în patru tonuri de culoare pentru a se potrivi nuanței pielii și părului. 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

Invizibil și accesibil

 

 

Phonak Tao Q vine în trei modele personalizate, care se pot purta discret în interiorul urechii. Oferă o calitate excelentă a sunetului și se remarcă prin prețul accesibil.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Do not delete or try edit this element

Audiologul vă poate ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră. El va lua în considerare pierderea de auz, bugetul, stilul de viață și preferințele auditive individuale.Do not delete or try edit this element