Trăiți viața la maxim

Bucurați-vă de mai multe momente magice ale vieții


Aparatele auditive Phonak – forme, culori și stiluri flexibile.

Phonak are aparatul auditiv potrivit pentru tine - indiferent de tipul de pierdere a auzului, stilul de viață, preferințe personale, vârstă sau buget. Ne-am decis să dezvoltăm soluții auditive remarcabile pentru toată lumea. Mai jos puteți găsi detalii desprea aceste produse sau puteți întreba un specialist în diagnosticare și protezare auditivă.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Audéo Paradise

Nu există nimic asemănător cu sunetul Paradisului

Phonak Audeo Paradise product Audeo P pair solutions hearing aid

Compus din componente hardware nou dezvoltate, Audéo Paradise duce performanța auditivă la următorul nivel având și mai multe funcții noi. Rezultatul? Un aparat auditiv care oferă o experiență auditivă de neegalat:

- Sunet clar, natural

- Înțelegere a vorbii excelentă

- Anulare personalizată a zgomotului

- Control tactil pentru acces ușor la funcționalitățile Bluetooth®

 - Conectivitate la smartphone-uri, TV și multe altele

- Acces facil la aplicații smart


 

Phonak Virto Marvel

Nimic de ascuns

 

Phonak Virto Marvel este primul și singurul aparat auditiv personalizat din lume care permite apeluri hands-free

și conectivitate directă prin tehnologia Roger fără a fi nevoie de atașarea altor receptoare externe. Virto Marvel se conectează direct la smartphone-uri iOS sau Android sau la alte dispozitive

compatibile cu Bluetooth®. Cu ajutorul calibrării biometrice, aparatele auditive Virto Marvel sunt personalizate cu exactitate după anatomia urechii dumneavoastră. Acum sunt disponibile și în variantă elegantă, neagră. 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Virto M

 

 

Phonak Naída Marvel

Cel mai puternic aparat auditiv care vă oferă încredere în auz

 

 

Aparatele auditive care oferă sunete puternice, bogate, cu apeluri hands-free, streaming Bluetooth® și fiabilitate maxima. Fiți uimiți de fiabilitatea aparatelor auditive care oferă puterea necesară pentru gestionarea pierderii auzului.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Naida M

 

 

Phonak Bolero Marvel

Dragoste de la primul sunet... și în fiecare zi!

 

Phonak Bolero pentru pierdere auditivă ușoară până la severă combină fiabilitatea maximă și robustetea cu experiența clară, bogată și cu multifuncționalitate. Se conectează la smartphone-uri, TV și alte dispozitive activate Bluetooth®. Bolero Marvel este de asemenea disponibil ca model reîncărcabil. Îmbunătățiți-vă performanțele auditive în medii zgomotoase, cum ar fi restaurantele, întâlnirile, locul de muncă și școala cu microfoane Roger ™, acum se transmit direct la aparatele auditive Marvel.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Bolero M-M

file_download Descarcați ghidul de utilizare Bolero M-PR

 

 

Phonak Sky Marvel 

 

Dragoste de la primul sunet... și în fiecare zi!

 

Phonak Sky Marvel combină primele inovații tehnologice din lume și design-uri specifice copiilor pentru a sprijini copiii de toate vârstele. Permite copiilor să creeze legături puternice, oferind zilnic un sunet bogat și acces la mai multe cuvinte și conversații. AutoSense Sky OS este primul sistem de operare din lume, creat special pentru copii și oferă o experiență de ascultare optimă în situații precum săli de clasă zgomotoase și locuri de joacă în aer liber. Se conectează la smartphone-uri, la microfoane Roger și multe altele. De asemenea, este disponibil și în variantă reîncărcabilă.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Sky M

    file_download Descarcați ghidul de utilizare Sky M-PR

 


 

 

Phonak Audéo M

 

Dragoste de la primul sunet... și în fiecare zi!

 

Cu Audéo M, am depășit limitele tehnologiei moderne pentru a crea o soluție care oferă o calitate excelentă a sunetului, este ușor de utilizat și oferă un adevărat sentiment de bună dispoziție. De la prima purtare și de zi cu zi după aceea, Marvel oferă o dragoste la prima experiență de auz a sunetului. Dispunând de cea mai recentă tehnologie într-un singur aparat auditiv minunat, se conectează direct la smartphone, TV și o varietate de produse electronice de zi cu zi. Caracteristica RogerDirect a aparatelor auditive Marvel permite accesoriilor Roger™ să transmită sunetele direct în aparatele auditive Marvel fără a mai fi nevoie de un receptor extern. Audéo M este de asemenea disponibil și în variantă reîncărcabilă și cu Telecoil.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Audéo M

file_download Descarcați ghidul de utilizare Audéo M-R

 

 

 

 Phonak Vitro V

Phonak Naida B

Atunci când puterea dedicată tehnologiei de auz vă apropie

 

Phonak Naida B, este a 5-a generație din lume a puterii de încredere în auz. Acest portofoliu de produse premium întruchipează puterea auditivă cu tehnologii cheie dedicate performanței, care ajută clienții cu hipoacuzie severă și profundă. Phonak Naida B este disponibil în trei modele pentru diferite grade de hipoacuzie, inclusiv o variantă reîncărcabilă. 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Naida B

file_download Descarcați ghidul de utilizare Naida B-RIC 


Do not delete or try edit this element

Phonak Vitro V

Phonak Sky B

Atunci când soluțiile de auz deblochează potențialul complet al unui copil

 

Sky B deschide ușa spre creier cu tehnologia inovatoare cuprinsă într-o carcasă robustă. Acesta este special conceput pentru a fi ușor de utilizat și de a ține pasul cu copiii mai activi. Phonak Sky B se regăsește în șase modele care reflectă gradul de hipoacuzie al copilului, inclusiv o variantă reîncărcabilă.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Sky B

file_download Descarcați ghidul de utilizare Sky B-PR


Phonak Vitro V

Phonak Virto B-Titanium

Atunci când un aparat auditiv super-discret este titan puternic

 

Virto B-titanium este cel mai mic aparat auditiv Phonak intraauricular vreodată! Este atât de discret încât nimeni nu îl va observa. Fiecare aparat auditiv Virto B-titanium este personalizat, pentru a se potrivi în ureche, conceput pentru nevoile dvs. Este fabricat din titan de grad medical, ceea ce îl face incredibil de puternic, ușor și durabil.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Virto B-Titanium 


Phonak Vitro V

Phonak Virto B

Atunci când un aparat auditiv biometric vă oferă acces la o performanță mai bună a auzului

 

Phonak Virto B este primul aparat auditiv din lume care prezintă tehnologia de calibrare biometrică, conceput pentru a oferi acces la o performanță mai bună a auzului, personalizat special pentru dvs. Acum vă puteți bucura de o experiență de auz remarcabilă, unică pentru ureche cu un aparat auditiv cu adevărat personalizat în interior și în exterior.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Virto B


Phonak Vitro V

Phonak Bolero B

Când vă puteți bucura de 24 de ore * de auz, cu o singură încărcare simplă

 

Familia Phonak Bolero B oferă aparate auditive pentru pierdere ușoară a auzului până la profundă. Linia de produse BTE include aparate auditive reîncărcabile, Phonak B-PR, conceput pentru a satisface nevoile mai multor oameni. Acesta combină cea mai nouă tehnologie de înaltă performanță cu tehnologia inovatoare a bateriei. Fără complicații cu baterii de unică folosință, care sunt mici și greu de manevrat. Acum vă puteți bucura de libertatea și încrederea de a ști că Bolero B-PR este încărcat și gata de folosit pentru zile lungi.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Bolero B

file_download Descarcați ghidul de utilizare Bolero B-PR


Phonak Vitro V

Phonak Audéo B

Când vă puteți bucura de 24 de ore * de auz, cu o singură încărcare simplă

 

Aparatele auditive Phonak Audéo B au fost create pentru a simplifica viața și pentru a face auzul mai ușor. Ceea ce face Audéo B atât de special este sistemul său unic de operare numit AutoSense OS. Simte mediul înconjurător și ajustează aparatele auditive la fiecare pas. Tot ce trebuie să faceți este să le porniți, iar restul este automat. Și cu aparatele auditive reîncărcabile Audéo BR, vă puteți bucura de acum 24 de ore * de auz, cu o singură încărcare simplă.

 

*Rezultatele așteptate atunci când este complet încărcat, și până la 80 de minute timp                                                                                                                            de streaming wireless.

 

                                                                             file_download Descarcați ghidul de utilizare Audeo B

                                                                             file_download Descarcați ghidul de utilizare Audeo B-R


Phonak Vitro V

Phonak CROS B

Când puteți urmări conversațiile din orice direcție provin, viața continuă

 

Cunoașteți situația: vă aflați într-o cameră zgomotoasă și nu vă puteți auzi partenerul sau colegul, deoarece acesta nu este poziționat în partea urechii bune, sau vorbiți la telefon și nu sunteți conștient de mediul în care vă aflați. Dacă acest lucru vă sună familiar, atunci Phonak CROS B este soluția inteligentă pentru dumneavoastră. Acum vă puteți bucura, de asemenea, de toate beneficiile dovedite ale Phonak CROS B fără complicații ale bateriilor cu CROS B-R reîncărcabil.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare CROS B

file_download Descarcați ghidul de utilizare CROS B-R

file_download Descarcați ghidul de utilizare CROS B Custom


Phonak Bolero V

 

Phonak Vitus / Vitus +

 

Cheia pentru un auz încrezător

 

Phonak Vitus / Vitus + oferă performanțe solide într-o multitudine de situații de auz. Putețe avea încredere că beneficiați de un aparat auditiv de calitate cu tehnologie Phonak dovedită, robust, fiabil și accesibil. Cu design atractiv, aparatul auditiv Vitus se potrivește nevoilor dumneavoastră.

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare Vitus / Vitus + BTE

file_download Descarcați ghidul de utilizare Vitus + RIC

file_download Descarcați ghidul de utilizare Vitus + ITE

 

Do not delete or try edit this element


Phonak CROS II

Phonak Audéo V

Acuratețe inegalabilă, precizie infinită

 

Inteligentul aparat auditiv Audeo V este creat cu ajutorul sistemului nostru de operare de ultimă oră: AutoSense OS. Acesta vine într-un model numit Receiver-In-Canal (RIC). Dispozitivul marchează urmă-toarea generație de aparate audi-tive proiectate pentru experiențe fără cusur și fără efort chiar și în cele mai dificile medii de ascultare.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 


Phonak Bolero V 

 

Cel mai fin în performanță și fiabilitate

 

Phonak Bolero V reprezintă ultima noastră tehnologie de înaltă performanță, fiind proiectate pentru a vă oferi o experiență de ascultare fără cusur. Toate acestea vă sunt oferite într-un design robust și atractiv din punct de vedere estetic.

 

 

 

 

 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

 


Phonak Virto V

 

Auz bun. Vizibil mic

 

Cu un design unic care se potrivește perfect în conductul auditiv, nu există aparat auditiv mai mic, capabil de această performanță.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

 Phonak PilotOne

Phonak Naida V

Acces la cât mai multe din conversațiile vieții

 

Phonak Naida V asigură putere sporită și performanță persoa-nelor cu pierdere severă până la profundă a auzului. Acest aparat crește inteligibilitatea sunetelor înalte. Imaginați-vă o experiență de auz cu totul nouă, în timp ce purtați un aparat auditiv mic.

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Sky V

 

Aparate auditive pentru copii

 

Aparatul auditiv Phonak Sky pentru aproape toate pierderile de auz, nevoile de comunicare și personalități. Folosește tehnologii de ultimă oră care permit unui copil să audă mai multe sunete importante de vorbire, la telefon, în situații de vânt sau la un restaurant, într-un dispozitiv care este distractiv de purtat. 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

 


Phonak CROS II

 

Soluția inteligentă pentru pierderea auzului într-o singură parte

 

Phonak CROS II poate fi o soluție satisfă-cătoare pentru dvs., dacă auziți cu o singură ureche, indiferent dacă aveți o pierdere de auz în această ureche sau nu.

 

 

 

 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare

 

 

 Phonak Baseo Q

 

Pentru bugete de bază

 

Phonak Baseo Q oferă echilibru perfect între performanță și accesibilitate. Este disponibil în trei modele care se pot purta în spatele urechii și în patru tonuri de culoare pentru a se potrivi nuanței pielii și părului. 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizare


Phonak Tao Q

 

Invizibil și accesibil

 

Phonak Tao Q vine în trei modele persona-lizate, care se pot purta discret în interiorul urechii. Oferă o calitate excelentă a sunetului și se remarcă prin prețul accesibil.

 

 

 

file_download Descarcați ghidul de utilizareDo not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Specialistul vă poate ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră. El va lua în considerare pierderea de auz, bugetul, stilul de viață și preferințele auditive individuale.Do not delete or try edit this elementAccesorii Wireless

Do not delete or try edit this element

Personalizarea aparatului auditiv

Cauzele pierderii auditive