Descoperiți auzul copilului dumneavoastră

Soluții pediatrice auditive pentru fiecare vârstă


Aparate auditive și accesorii pentru copii

Fiecare copil este unic și așa sunt și nevoile lor de ascultare. Cu o gamă largă de aparate auditive Phonak și cu accesorii pentru comunicare Wireless (fără fir) exista o soluție tehnologică pentru vârsta fiecarui copil.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Aparate auditive pentru copii

De la un copil mic diagnosticat recent și până la un adolescent tech-savvy, Phonak înțelege dorințele acestora și nu oferă doar auzul optim dar, deasemenea, face aparatul auditiv distractiv de purtat.


Do not delete or try edit this element

Faceți cunoștință cu Phonak Sky

  Este cea mai recentă familie de aparate auditive destinate copiilor cu probleme de auz. Acesta este Phonak Sky pentru toate tipurile de pierdere a auzului, nevoi de comunicare și personalități.

 

 Aparatele auditive Phonak Sky au fost proiectate având în vedere dorința copiilor pentru distracție și explorare. Aparatele noastre auditive sunt rezistente la apă, transpirație și praf, facându-le să fie partenerul perfect pentru activitățile copiilor.

 

  Phonak Sky permite copiilor să își exprime propia lor personalitate prin presonalizarea aparatului auditiv, putând alege dierite culori pentru carcasele și cârligele acestora.

 

 


Accesorii Wireless pentru copii

În multe situații pot apărea provocări în ascultare, astfel încât, chiar și cea mai avansată tehnologie auditivă are nevoie de un impuls. Cu accesoriile noastre Wireless, copilul poate comunica mai ușor și se poate conecta la tehnologia audio de astăzi: telefoane mobile, dispozitive Bluetooth, MP3 playere și televizoare.


Accessories for children

Faceți cunoștință cu Roger

Roger pentru Portofoliul Educatiei include produse atent proiectate, pentru a se potrivi fiecărui elev și fiecarei situații. Copiii un vor mai fi complexați și vor putea auzi totul.


Do not delete or try edit this element

Profesionistul în proteze auditive vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Do not delete or try edit this element