Întâlnire cu un expert în probleme auditive

Testele auditive regulate vă vor ajuta să recunoașteți mai devreme pierderea auzului. Când v-ați testat auzul ultima oară??


Să începem

V-ați întrebat, probabil, ce se întamplă în timp ce sunteți consultat de către un expert. În scopul de a vă pregăti pentru prima vizită și pentru grijile pe care le-ați putea  avea, am dori să vă oferim cateva informații importante pentru a vă ajuta în acest proces.

 

info Ar trebui să vă programați aproximativ o oră pentru prima dumneavoastră vizita. Dacă doriți, puteți cere unui prieten sau unei rude să vă însoțească. Mulți oameni se simt mai siguri în acest fel. O fața prietenoasă langă dumneavoastră este deosebit de importantă atunci când există probleme de comunicare.


Examinarea 

Medicul ORL-ist, distribuitorul aparatelor auditive sau specialistul ORL, vă va examina urechile. Acest lucru este necesar pentru a verifica eventualele probleme legate de ceară sau de infecții ale urechii. Testul auditiv

În urma examinării veți face un test de auditiv. Vi se vor da o pereche de căști, iar expertul ORL-ist se va juca cu o secvență de tonuri, unele fiind tari și ușor de auzit iar altele vor fi moi și un pic mai greu de auzit. Singurul lucru pe care va trebui să îl faceți este apăsarea unui buton atunci când receptați un sunet. În urma examinării și testării, expertul ORL-ist va fi în măsură să vă spună mai multe despre auzul sau pierderea auzului dumneavoastra.Selecția aparatului auditiv

La sfarșitul examinării , expertul ORL-ist vă va expune toate opțiuniule disponibile pentru a  vă putea recupera auzul. Vi se va oferi o selecție de aparate auditive, potrivite pentru tipul dumneavoastră de pierdere a auzului. Vi se vor explica diferențele și avantajele fiecăruia în parte.

 

infoacum este un moment propice pentru a putea pune toate întrebările pentru care doriți răspuns, dar și pentru a da toate informațiile necesare medicului ORL-ist. Cu cât știe mai multe despre dumneavoastră, cu atât îl va ajuta mai mult. Prin urmare este recomnadat să vă gândiți la situații în care vă chinuiți cu auzul ( reuniuni de familie, întâlniri, medii zgomotoase, în timpul vizionării televizorului, conversațiilor telefonice, în timp ce ascultați muzică, etc.,.) înainte de a ajunge la programarea cu expertul ORL-ist.PASUL URMĂTOR:

Personalizarea noului aparat auditiv

Phonak este un líder mondial în dezvoltarea de solutii auditive. Datorită eforturilor noastre continue de a găsi noi soluții, vom reusi să realizam una dintre cele mai mari rate ale industriei.  Aflați mai multe despre protezele auditiv Phonak. 

 

Aparatele auditive Phonak, pot fi personalizate astfel încat să se potrivească nevoilor dumneavoastra si optimizate pentru a vă asigura că sunteți conectat indiferent de locul în care vă aflați.Faceți azi o vizită unui profesionist în probleme auditive

Profesionistul în probleme auditive vă vă ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acesta va lua individual în considerare nevoile auzului, bugetul, stilul de viată și preferințele dumneavoastră.