Prima întalnire cu un expert în probleme auditive

Testele auditive regulate vă vor ajuta să identificați în timp util pierderea auzului. Când v-ați testat auzul ultima oară?


Să începem

V-ați întrebat, probabil, ce se întamplă în timpul testării. În scopul de a vă pregăti pentru prima vizită și pentru grijile pe care le-ați putea avea, am dori să vă oferim câteva informații importante pentru a vă ajuta în acest proces.

 

info Ar trebui să vă programați aproximativ o oră pentru prima vizită. Dacă doriți, puteți cere unui prieten sau unei rude să vă însoțească. Mulți oameni se simt mai siguri în acest fel. O față prietenoasă lângă dumneavoastră este deosebit de importantă atunci când există probleme de comunicare.


Examinarea 

Audiologul, distribuitorul aparatelor auditive sau specialistul, vă vor examina urechile. Acest lucru este necesar pentru a verifica eventualele probleme legate de cerumen în exces sau infecții ale urechii. Testul auditiv

În urma examinării, veți face un test auditiv. Vi se va da o pereche de căști, iar audiologul vă va testa cu o secvență de tonuri, unele fiind tari și ușor de auzit iar altele vor fi mai slabe și un pic mai greu de auzit. Singurul lucru pe care va trebui să îl faceți este apăsarea unui buton atunci când auziți un sunet. În urma examinării și testării auditive, audiologul va fi în măsură să vă spună mai multe despre auzul sau pierderea dumneavoastră de auz.Selecția aparatelor auditive

La sfârșitul examinării, audiologul vă va expune toate opțiunile disponibile pentru a vă putea recupera auzul. Vă vor fi oferite o selecție de aparate auditive potrivite pentru tipul dumneavoastră de pierdere de auz. Vi se vor explica diferențele și avantajele fiecărui produs în parte.

 

infoAcum este momentul potrivit pentru a putea pune toate întrebările pentru care doriți răspuns, dar și pentru a da toate informațiile necesare audiologului. Cu cât știe mai multe despre dumneavoastră, cu atât vă va ajuta mai mult. Prin urmare este recomandat să vă gândiți la situații în care vă străduiți să auziți (reuniuni de familie, întâlniri, medii zgomotoase, în timpul vizionării televizorului, conversațiilor telefonice, în timp ce ascultați muzică, etc.) înainte de a ajunge la programarea cu audiologul.PASUL URMĂTOR:

Personalizarea noilor aparate auditive

Phonak este un lider mondial în dezvoltarea de soluții auditive. Datorită eforturilor noastre continue de a găsi noi soluții, am reușit să realizăm una dintre cele mai mari rate de inovare ale industriei. Aflați mai multe despre protezele auditive Phonak. 

 

Aparatele auditive Phonak pot fi personalizate astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră și optimizate pentru a vă asigura că sunteți conectat indiferent de locul în care vă aflați.


Faceți astăzi o vizită unui specialist în protezare auditivă

Specialistul în protezare auditivă vă va ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acesta va lua în considerare nivelul pierderii dumneavoastră de auz, bugetul, stilul de viață și preferințele dumneavoastră.